[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]اهلا بيكم فى مطبخ جاسمين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]انا النهارده عازمكم على شيش طاووووق بس على طريقتى الخاصة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]1 ك شيش طاووق وهو اوراك فراخ مخلية مكعبات
فلفل ألوان احمر وأصفر وأخضر
2 كوب زبادى
2 ليمون
ملعقة كبيرة مستردة
5 فصوص ثوم مفروم
ميه بصلة كبيرة
ملح وفلفل اسود وبهارات
شوية قرفة وزنجبيل وزعتر وببريكا وجوزة الطيب
شرائح طماطم وبصل
أسياخ خشبية اى خلة للشوى
الطريقة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نضع التوابل كلها على الشيش طاووق والزبادى والليمون وميه البصل
والليمون والمستردة ويقلب الخليط جيدا ويترك لمدة 6 ساعات فى الثلاجة
وبعد ان تنقع جيدا فى التتبيلة ناخدها ونضع شريحة طماطمفى خلة الشوى وقطعة فراخ
وقطعة فلفل الوان وشرائح بصل بالتبادل حتى تفرغ الكمية ثم نأتى بطاسة تيفال ونضع فيها القليل
من الزيت وتسخن جديا على النار ثم نضع اسياخ الشيش طاووق فيها ونقلبها من كل الاتجاهات
حتى تنضج جيدا ثم نرصها فى سرفيس التقديم ويكون مزينا بالبقدونس وشرائح الطماطم
ويقدم معها الشيبسى والسلطة الخضراء وسلطة طحينة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبألف هناء وشفاء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ارجو ان يعجبكم اكلى ههههههههههه